"Rat je za mene i Bobana bio zabranjena tema!"

Autor:

Sport

04.05.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević govorio je o odnosu sa Zvonimirom Bobanom.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

Savićević i nekada hrvatski reprezentativac bili su saigrači u Milanu, a i pre toga bili su dobri prijatelji igrajući za reprezentaciju Jugoslavije.

- Zvone i ja smo bili prijatelji i pre nego što smo došli u Milan. Bile su teške godine, građanski rat... Nije bilo lako održati te odnose. Zajedno smo služili vojsku, igrali za reprezentaciju, dogovorili smo se da ne pričamo o ratu, već o drugim stvarima- rekao je Savićević.

Nekada asovi zagrebačkog Dinama i Zvezde na San Siru su zajedno igrali od 1992. do 1998. godine.

- O ratu jednostavno ne bismo mogli da se usaglasimo. Nisu fudbaleri i sportisti krivi što se rat dogodio, već politički interesi onih koji su posle rata postali milijarderi- rekao je Savićević.

Zvonimir Boban

Sadašnji predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore upitan je i kako vidi mladog srpskog napadača Luku Jovića, koji se nalazi na radaru Milana.

- Iskreno, ne znam ga toliko dobro. Imao je sjajnu sezonu u Nemačkoj, ali ja tamo gledam samo Bajern i Borusiju. Video sam ponešto, ali malo. U Realu je malo toga uradio. Znam ga otkako je imao 17 godina, obećavao je, onda nije prošao u Benfiki, pa je bio baš dobar u Nemačkoj. Ne mogu da sudim- zaključio je Savićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading