U Laciju konačno presekli: Sergej može da ide!

Autor:

Sport

04.05.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ćemo i ovog leta kao prethodna dva gledati sapunicu oko transfera Sergeja Milinkovića Savića iz Lacija, zavisi od mnogo faktora, ali jedan je najuticajniji, kaže sportski direktor "nebeskoplavih" Igli Tare.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Albanac je iznenadio izjavom da je Lacio spreman da proda Sergeja jer se ovih dana po italijanskim medijima pisalo o produžetku ugovora i povišici za srpskog reprezentativca.

- Volja igrača je ključna stvar. Ako Sergej misli da je došao do kraja ciklusa i ako želi da ode negde drugo, onda nema problema što se nas tiče. Ovde je već pet godina, ostvario je snažne veze sa gradom i klubom. Bio je u iskušenjima da napusti klub i imao je pozive. Ali jednim delom zbog naše, a drugim delom zbog njegove želje, nikad nismo bili blizu rastanka. Ipak, na kraju sezone ćemo morati opet da procenimo situaciju- rekao je Tare za italijanske medije.

Ovo je retka situacija da je iz Lacija stigla javna potvrda o spremnosti da pregovara o prodaji Milinković Savića. Predsednik Klaudio Lotito je uglavnom do sada demantovao sve mogućnosti o odlasku srpskog veziste i isticao nerealne cene od 100.000.000 evra i više kojima je rasterivao zainteresovane kupce.

Ovog proleća se kao zainteresovani klubovi za Milinković Savića pominju PSŽ, Mančester Junajted, Juventus, Inter…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading