"Voleo bih u Premijer ligu, ali..."

Autor:

Sport

03.05.2020

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler Real Madrida Lukas Vaskes sanja o tome da celu karijeru provede u kraljevskom klubu, ali veruje da bi se prilagodio i na Premijer ligu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Reala

Ne računajući sezonu na pozajmici u Espanjolu, Lukas je celu profesionalnu karijeru u Realu, triput je osvajao Ligu šampiona i jednom La Ligu. Ugovor mu ističe na kraju naredne sezone.

- Moj san jeste da se povučem u Real Madridu, ali u fudbalu se nikad ne zna. Kada sam bio dete, uvek sam gledao Premijer ligu sa bratom. Bila je i jeste vrlo atraktivna – fin fudbal koji pogoduje mojim fudbalskim karakteristikama i mojoj ličnosti - kaže 28-godišnji Lukas za Gardijan.


Fudbaler Reala voleo bi da se Primera nastavi, a u trenutku prekida Real je zaostajao za Barselonom dva boda.


- Pre svega moramo da budemo odgovorni, ali ako budemo mogli da igramo, uz prave mere bezbednosti, svi bismo voleli da završimo sezonu. Bilo bi to dobro i za ljude, da na dva seta ne razmišljaju jedino o virusu. Fudbal donosi sreću - dodaje Lukas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading