(FOTO) Pušio, kockao se i prekršio pravila izolacije, pa ga Junajted pozvao na raport!

Autor:

Sport

03.05.2020

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Junajted će razgovarati sa defanzivcem Markosom Rohom koji je u Argentini prekršio pravila izolacije i karantina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markos Roho

Markos Roho, koji je pozajmljen iz Mančester Junajteda argentinskom Estudijantesu, je osvanio na društvenim mrežama svog brata kako igra poker i puši cigarete. Slike starijeg brata Frnaka su nestale sa društvenih mreža ali prekasno. U Mančester Junajtedu su videli kako se Markos Roho ponašao i nisu zadovoljni.

Argentinac će dobiti lekciju o disciplini iz kluba koji mu je stalni poslodavac. Roho nije prvi fudbaler koji krši pravila karantina, jer su pre njega u Engleskoj to radili Džek Griliš, Kajl Voker, Moize Ken, ali i nekoliko igrača Arsenal i Totenhema.

Roho je inače na pozajmicu u Estudijantes stigao iz Junajteda tokom zime i stigao je da odigra samo jedan meč za klub u kom mu je saigrač Havijer Maskerano. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading