"Više ćemo ceniti svaki trenutak proveden na terenu!"

Autor:

Sport

03.05.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Crvene zvezde Marko Gobeljić, jedva čeka da se vrati na teren, ali poziva i na oprez jer je važnije da se borba protiv koronavirusa završi uspešno.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Fudbaleri šampiona Srije su od sutra ponovo na treningu. Počeće sa radom u grupama, poštujući stroge mere koje je propisala Vlada Srbije, a najava je da će se prvenstvo nastaviti krajem meseca.

– Nisam mogao da zamislim da ćemo biti bez fudbala ovoliko dugo. Kada je čitava ova situacija počela znali smo koliko će nam nedostajati treninzi, Marakana i utakmice. Zato sada sa velikim nestrpljenjem iščekujemo povratak na teren. Svaki trening nam je u Zvezdi uvek bio uživanje, ali siguran sam da ćemo od sada još više da cenimo svaki minut proveden na terenu i da ćemo radovati svakom danu na Marakani. Naravno, mnogo toga treba da bude urađeno kako bi bio omogućen nastavak rada na otvorenom, kao i našeg prvenstva, ali ne sumnjam da će svaki pojedinac u srpskom fudbalu biti maksimalno odgovoran. Znamo koliko je bitno da pazimo i sebe i druge kako bi nam se životi vratili u normalu. Na našem stadionu su obezbeđeni svi uslovi, a na nama je da poštujemo mere dokle god ne budemo mogli da kažemo da smo u potpunosti pobedili neprijatelja- rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Pauza u prvenstvu nije značila odmor za izabranike Dejana Stankovića.

– Radno je bilo u domovima svih nas. Stručni štab, kao i čitav klub, je odradio fenomenalan posao. Svako od nas je imao detaljan i personalizovan plan rada, na nama igračima je bilo samo da ispratimo zadatke. Verujem da smo svi održali dobru formu. Trudili smo se, koliko nam mogućnosti dozvoljavaju, da ubacim loptu u rad, iako to nije lako u kućnim uslovima. Takođe smo radili dosta i na analizi igre, gledali smo utakmice i sada sa ovoliko slobodnog vremena uspeli da uvodimo nešto što je ranije, zbog gustog rasporeda, uspevalo da nam promakne. Zaista smo iskoristili ovo vreme za lični napredak, svako na svoj način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading