Sud legende: Mesi će biti u senci Maradone dok...

Autor:

Sport

03.05.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši menadžer Arsenala Arsen Venger uporedio je Lionela Mesija sa Dijegom Maradonom i naglasio da napadač Barselone mora da osvoji svetsku titulu sa selekcijom Argentine kako bi zadobio poštovanje koje ima njegov legendarni sunarodnik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

- Nešto je čarobno u Maradoni. Bio je tvorac, genije u svom svetu. Svi bismo želeli da budemo Maradona, zaboravljajući na sve gluposti koje je radio u životu jer on je takav kakav jeste - unikat. Dijego je možda jedini koji je mogao da postigne gol, čuvenom "Božjom rukom" i da mu ljudi oproste. Drugoga bi jednostavno ubili. Setite se ruke Anrija u duelu sa Irskom- rekao je Venger.

Francuz ističe da je čudno da Argentina danas ima najboljeg igrača sveta, ali da nije uspela da osvoji Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

- Čini mi se da Mesi čak i zna da će, dok to ne uspe, živeti u senci Maradone. Zanimljivo je da je Mesi u svom ponašanju potpuno suprotan Dijegu koji je bio društveniji. Leo je smireniji, zatvoren je, malo priča- rekao je slavni Francuz.

Venger naglašava da su i Maradona i Mesi neverovatni fudbaleri.

- To su dva genija, Mesi je više uradio na klupskom nivou, ali da bi dobio priznanje kao Maradona, moraće da osvojiti Svetski kup sa Argentinom- ističe Venger.

Maradona je prvak sveta sa "gaučosima" bio 1986. godine, a ima titulu i sa planetarnog šampionata za mlade 1979.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading