Šest klubova želi Busketsa, ali ne onog na kojeg ste pomislili!

Autor:

Sport

02.05.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi vezista Oriol Buskets je minulog leta završio na pozajmici u redovima Tventea, dvogodišnjoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Barsa ga je poslala na kaljenje, a mladi reprezenativac Španije je do prekida sezone izrastao u jednog od najboljih igrača ekipe iz Enšedea. Svojim igrama skrenuo je pažnju brojnih klubova, "Mundo Deportivo" prenosi da je šest timova u igri.

Naime, mladog Busketsa bi rado u svojim redovima videli Verder Bremen, Majnc, HSV i Keln iz Nemačke, kao i Deportivo Alaves i Real Valjadolid iz Španije. Isti list navodi da će konačnu odluku o sudbini mladog fudbalera doneti Kike Setijen, ukoliko ga ne vidi u svojim planovima, Barsa će ga izvesno unovčiti, kako mu saradnja sa klubom ističe na leto 2021. godine.


Imaju pravo da ga vrate sa pozajmice iz Tventea već ovog leta, interesovanje za njegove usluge je veliko, pa je sve jasnije da će to i učiniti.

Ostaje da se vidi ko će izaći sa najboljom ponudom, ali čini se da je poprilično sigurno da ćemo Busketsa od naredne sezone gledati u novoj sredini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading