BOMBA iz Milana: "Rosoneri" spremili bogatstvo za Luku Jovića!

Autor:

Sport

02.05.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dan, nova epizoda oko Luke Jovića. Bez obzira što je slaba debitantska sezona u Real Madridu za njim, srpski napadač je jedan od najinteresantnijih igrača u predstojećem letnjem prelaznom roku. Istina, dobar deo medija piše da "kraljevski klub" uopšte nema nameru da proda srpskog napadača i da u klubu čvrsto veruju u njega, iako je podbacio u ovoj sezoni. Ali, to ne znači da drugi klubovi ne pokušavaju da iskoriste veliki pritisak na Srbina i "nagovore“ ga da promeni sredinu.

RepublikaFoto: Tanjug
Luka Jović

Kao jedan od klubova koji su najviše zagrizli za Luku pominje se Milan. Govori se da su Rosoneri skovali plan za dovođenje Srbina još dok je i Zvonimir Boban bio u klubu.

Nova informacija koju je lansirao Sport Mediaset govori da je Milan spremio ponudu za Real koja glasi: 

35.000.000 evra plus bonusi!

Veliko je pitanje da li će "kraljevski klub" da pristane na to, jer je gotovo duplo više platio Ajntrahtu prošlog leta za Jovića.

I svakako da bi u Madridu voleli da makar vrate uloženo. Opet, korona je uzela danak, kažu da na moćne transfere u svetu fudbala možemo da zaboravimo na neko vreme, da su cene igrača pale...

Jedan od aduta na koje u Milanu računaju je – Ante Rebić. Najbolju sezonu u karijeri Luka Jović je odigrao kada je uz njega na terenu bio hrvatski napadač. 

Rebić će i narednu sezonu provesti na San Siru kao pozajmljeni igrač od Ajntrahta i Italijani veruju da bi Jović mogao uz starog druga ponovo da fudbalski eksplodira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović, Filip Kostić i Ante Rebić

U sezoni koja još nije završena Luka Jović je skupio 24 nastupa za Real, ali uglavnom su to bili nastupi s klupe sa jednocifrenim brojem minuta.

Za to vreme stigao je da postigne dva gola, a da za dva asistira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading