Timo Verner "ispalio" Bajern!

Autor:

Sport

02.05.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Timo Verner je jedan od najtraženijih napadača, a kako je i javno priznao, želi da napusti Bundesligu i oproba se u inostranstvu. On je bio velika želja Bajern Minhena, ali ipak ne razmišlja o selidbi na Alijanc arenu.

Timo Verner

- Bajern je veliki klub, o tome je suvišno govoriti. Hansi Flik je dokazao ove sezone da je veoma dobar trener. Ali, ukoliko budem menjao klub, onda preferiram odlazak u neki inostrani. Veći mi je izazov da odem u neku drugu ligu, nego da ostajem u Bundesligi i promenim samo klub - rekao je Timo Verner.

I sportski direktor RB Lajpciga je na neki način nagovestio mogući odlazak napadača, čija otkupna klauzula iznosi 60 miliona evra.


- Moramo da prodajemo, pre kupovine novih igrača. Mislim da ćemo prodati nekoliko igrača, ali nećemo se odreći naših igrača ispod tržišne vrednosti - istakao je Oliver Minclaf.

 Timo Verner je postigao 27 golova ove sezone, a ugovor sa Lajpcigom ima do 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading