Ispovest Žozea Murinja: U Madridu sam plakao u kolima ispred kuće zbog samo jedne posebne utakmice!

Autor:

Sport

02.05.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo govorio je u intervjuu za špansku "Marku" o životu u Londonu, krizi sa virusom korona i danima u Real Madridu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Portugalski stručnjak je u Real Madrid stigao 2010. godine, a pre toga je sa Interom osvojio trostruku krunu.

Osvajanjem titule sa Madriđanima prekinuo je dominaciju Barselone, a Real je prvenstvo osvojio sa rekordnih 100 bodova i 121 postignutim golom.

- Bila je to odlična ekipa, veoma disciplinovana, organizacija je bila savršena i uvek motivisana. Igrali smo sa istim žarom i protiv Barselone i protiv nekih manjih klubova. Nije bilo svađa u ekipi, slagali smo se dobro i to je bilo ključno za uspeh - rekao je Žoze Murinjo.

Ipak, Portugalac se prisetio i teškog poraza sa Real Madridom u Ligi šampiona. Teško mu je pala eliminacija od Bajerna u polufinalu u sezoni 2011/2012.

Madriđani su u 90. minutu slavili u Minhenu sa 2:1, a zatim nakon vođstva u Madridu 2:0, Bajern je osigurao produžetke i prošao na penale.

- Posle te utakmice sam jedini put plakao u karijeri zbog nekog poraza. Karanka i ja smo sedeli u kolima ispred moje kuće i plakali. Mnogo mi je teško palo to ispadanje jer smo bili najbolja ekipa u Evropi te sezone - istakao je menadžer Totenhema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading