Amsterdam se poklonio Marku Panteliću: Srbin izabran u idealnih 11 Ajaksa svih vremena!

Autor:

Sport

02.05.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije, a sada potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić izabran je u idealnih jedanaest Fudbalskog kluba Ajaksa svih vremena!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

Bivši proslavljeni 41-godišnji napadač je dres velikana iz Holandije nosio u sezoni 2009/2010 i odigrao je 39 utakmica i postigao 21 pogodak.

 - Mnogo faktora mora da se poklopi, pogotovu kada dođe jedan igrač iz Srbije. Ogromnu zahvalnost dugujem navijačima Ajaksa. Oni će zauvek biti u mom srcu. Hvala im na ovom ogromnom priznanju koje sam dobio - rekao je između ostalog Marko Pantelić prilikom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prva.

On sa "kopljanicima" iz Amsterdama nije bio prvak države, ali je osvojio nacionalni Kup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zverkan011

02.05.2020 15:17

Koga bre vi zajebavate, pored takvih golgetera kao sto su Van , Suarez kao Pantela u top 11 svih vremena! alo bre dajte molim vas prestanite da se blamirate i pogledate ovu listu top 10 pa mislim da je Kristijano imao bolju listu golova sa 10 godina u Sportingu od ovih golova pacerskih.