Barsa i Real u strahu, Betis želi zvezdu Mančester sitija

Autor:

Sport

01.05.2020

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Betis želi da dovede igrača Čelsija Pedra Rodrigesa i Davida Silvu iz Mančester sitija i poslao im je ponude o angažmanu, preneli su danas španski mediji. Pedru i Silvi ističu ugovori i postaće slobodni igrači, pa bi Betis to želeo da iskoristi i da uz dovodjenje još nekoliko igrača pojača tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sitija

Betis je prošlog leta doveo kapitena Liona Nabila Fekira, a pre toga i Marka Bartru, Djovanija Lo Selsa i Serhija Kanalesa.

Pedro je 2015. godine iz Barselone prešao u Čelsi, sa kojim je osvojio Liga kup, FA kup i Ligu Evropa. Trener londonskog kluba Frenk Lampard namerava da pruži priliku mladjim igračima, pa će 32-godišnji Španac napustiti Stamford Bridž.

On je prošle godine rekao da bi želeo da se vrati u Barselonu.

Betis je zainteresovan i za Davida Silvu iz Sitija, kome je ponudio dvogodišnji ugovor. Španski fudbaler nije odlučio gde će nastaviti karijeru, pošto ima ponude Milana, Valensije, iz Japana kao i Intera iz Majamija, čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

Silva je 2010. godine iz Valensije došao u Siti za koji je odigrao 423 utakmice, postigao 73 gola, uz 134 asistencije. Osvojio je četiri titule u Premijer ligi.

Silva (34) je rekao da želi da završi karijeru u Las Palmasu, klubu iz rodnog grada, koji je trenutno drugoligaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading