"Ne želimo da budemo prvaci na ovaj način, nismo Inter"

Autor:

Sport

01.05.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli je očigledno za to da se prvenstvo igra do kraja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Anjeli

Prvi čovek najtrofejnijeg kluba u Italiji lajkom na jedan post navijača na Tviteru uzdrmao je javnost u Italiji, ali i povredio sve navijače Intera.

 - Ne želimo da budemo prvaci na ovaj način. I Andrea Anjeli je to odlučio. Nadam se da će tako biti i dalje. Nismo Inter - napisao je navijač Juventusa na Tviteru, označivši Anjelija.

Ubrzo je stigao lajk od Anjelija, koji je očigledno protiv toga da se prvenstvo prekine i da se Juventusu dodijeli naslov kao PSŽ-u u Francuskoj.

 - Nismo kao Inter - je očigledno prozivanje milanskog kluba koji je 2006. godine dobio titulu za zelenim stolom zbog afere Kalčopoli, kada je Juventus izbačen iz Serije A, ali su uspeli da se vrate u sezoni 2007/08.

Izbacivanje u Seriju B za Juventus je značilo odlazak mnogih važnih igrača kao što su bili Fabio Kanavaro, Lilijan Tiram i Zlatan Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading