Totijeve "menadžerske priče": Hteo sam Barelu u Rimu, Roma mora da dovede Tonalija!

Autor:

Sport

30.04.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo poznavali Frančeska Totija kao igrača, a sada je došao red da ga upoznamo kao menadžera. Iako je delovalo da se kao Monćijev pomoćnik nije ništa pitao u "večnom gradu", "Princ Rima" otkriva određene detalje iz svog sada već bivšeg posla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frančesko Toti

On je u intervjuu TV voditelju Paolu Bonolisu otkrio da je učinio sve kako bi u Rim prošlog leta doveo Nikola Barelu. Međutim, supertalentovani vezista je odabrao Inter.

- Bio mi je jedan od najdražih. Pokušao sam ga što pre dovesti u Romu, ali nažalost to nisam uspeo da završim - otkrio je Frančesko Toti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolo Barela slavi pogodak (bez dresa)

Legendarni as se trenutno bavi skautiranjem talenata i smatra da bi "Vučica" morala ozbiljno da se angažuje na dovođenju Sandra Tonalija iz Breše.

- Učinio bih sve da dobijem Tonalija. Po mom mišljenju, postaće jedan od najboljih veznjaka na svetu. Ima sve što bi sjajan igrač trebalo da ima - tehnički je nadaren, poseduje dobar mentalitet i oštar je u svakoj situaciju - poručuje "Princ Rima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading