Nova bura zbog prekida sezone u Francuskoj: Lion sprema tužbu jer je ostao bez borbe za Evropu!

Autor:

Sport

30.04.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se frka u Holandiji kada je odlučeno da se prvenstvo ne nastavlja, sada se isto dešava i u Francuskoj. Odluka Fudbalskog saveza Francuske, u dogovoru sa čelnicima Lige 1 i Lige 2 da se prvenstva proglase gotovim i zaključe postojećim tabelama, gadno je pogodila Olimpik Lion. Plavo-beli su na tabeli tek na sedmom mestu i neće videti naredne jeseni evropske kupove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Olimpik Liona

S obzirom na bodovno stanje, pitanje je da li bi Lion i na terenu uspeo da stigne do karte za makar Ligu Evrope, ali ovu odluku Saveza u klubu su doživeli kao uvredu i najavili su da će pokrenuti tužbu zbog nanete štete.

Kako kažu na Grupama stadionu, Lion će ovom odlukom biti oštećen za „desetine miliona evra“.

Istina je da su se "dečaci" nadali da će prvenstvo biti nastavljeno i da su imali planove kako bi to sve moglo da se izvede, ali sve te ideje su im sasečene, tako da ih naredne jeseni neće biti u Evropi.

Jedina mogućnost koja je Lionu ostala je da – osvoji Ligu šampiona.

Francuski klub još treba da odigra revanš meč osmine finala elitnog takmičenja protiv Juventusa, a prvu utakmicu na svom terenu "dečaci" su dobili sa 1:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading