Odbrana Marka Nikolića: 100 odsto sam siguran da će uspeti u Moskvi!

Autor:

Sport

30.04.2020

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić je najavljen kao budući trener Lokomotive iz Moskve, međutim tamošnji mediji vode lošu kampanju protiv njega jer ne mogu da se pomire sa odlaskom Jurija Sjomina. Sada je u odbranu nekadašnjeg trenera Partizana stao Ivica Olić.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske  su ruski mediji kontaktirali, kao čoveka koji je dobro upoznat u balkanski, ali i tamošnji fudbal jer je četiri godine nastupao za CSKA.

- Nekoliko godina poznajem Marka Nikolića, pažljivo pratim njegov rad, generacija smo, pošto smo rođeni iste godine, s tim da je on postao trener znatno pre mene. I već je imao uspehe i u Olimpiji, i u Partizanu i u Videotonu. Ako ga Lokomotiva stvarno izabere, neće pogrešiti. Kvalitetnim radom potvrdiće Nikolić da je ispravan izbor, 100 odsto sam siguran da će uspeti u Moskvi! Uprkos manjku godina, može se reći da je već sad iskusan trener. Posvećen je fudbal, analizira, radi na sebi. Za nekoliko godinama vidim ga u jakoj ligi, u još boljem timu. Sve navodi na taj zaključak. Marko zna šta želi od svog tima. Igrači će već na prvom treningu shvatiti s kakvim će stručnjakom da sarađuju- poručio je Olić, koji sada radi kao pomoćni trener u reprezentaciji Hrvatske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading