Belgijski velikan zove Felainija upomoć!

Autor:

Sport

29.04.2020

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski prvoligaš Standard Lijež zatražio je pomoć od svog bivšeg igrača i belgijskog reprezentativca Maruana Felainija. Iz Liježa su pozvali Felainija da uloži u klub i tako pomogne u njegovom preživljavanju, s obzirom da je suočen sa ispadanjem u drugu ligu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Felaini u dresu Junajteda

Felaini, koji je počeo karijeru u Standardu pre nego što je prešao u Premijer ligu, a potom i u Kinu, zamoljen je da sledi primer bivšeg saigrača iz belgijskog kluba Aksela Vitsela, koji je u grupi ulagača, koji pokušavaju da kupe klupski stadion, a potom i da ga iznajmljuju.

Prema pisanju medija, Vitsel je uložio 1.5 miliona evra u ovaj projekat.

Standardu je licenca kao profesionalnom klubu odbijena 8. aprila, nakon što je belgijski fudbalski savez otkrio da nije isplatio igračima premije.

Standard, koji je nastup u grupi Lige Evrope ove sezone završio na trećem mestu iza Arsenala i Ajntrahta iz Frankfurta, žalio se na odluku i klub tvrdi da će uspeti da dokaže svoju finansijsku sposobnost na saslušanju 5. maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading