"Moramo učiniti sve kako bismo završili sezonu!"

Autor:

Sport

29.04.2020

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu detaljnije je objasnio smanjenje plata igračima, naveo razloge, ali se i zahvalio košarkašima koji su pokazali posvećenost takmičenju prihvativši manje zarade.

RepublikaFoto: Tanjug
Đordi Bertomeu

- Iako su neki igrači javno izražavali skepsu po pitanju smanjenja zarada, što je njihovo mišljenje i mi ga poštujemo, velika većina igrača je prihvatila naš predlog. Želeo bih da vas podsetim da je u ovu evroligašku sezonu ukjučeno više od 300 košarkaša. Želeo bih da se zahvalim igračima zbog toga što su razumeli situaciju- izjavio je Đordi Bertomeu.

- Smanjivanje plata ne rešava sve probleme, ali će imati pozitivan uticaj na situaciju u klubovima. Svi ulažu velike napore kako bi se što je moguće pre i uz što manje gubitke, sva košarkaška takmičenja nastavila. Moramo učiniti sve kako bismo završili sezonu- zaključio je Bartomeu, iako za sada nema podataka o tome kada bi i na koji način takmičenje u EL moglo da se nastavi.

U trenutku prekidanja šampionata Anadolu Efes je bio prvi tim na tabeli sa 24 pobede i 4 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading