Vreme je za neki novi Njukasl: "Svrake" naciljale Poketina!

Autor:

Sport

29.04.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vlasnici fudbalskog kluba Njukasl žele da vide bivšeg menadžera Totenhema Maurisija Poketina na klupi od naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Ponudiće mu ugovor vredan 19 miliona funti godišnje, prenosi "Skaj Sports".

Argentinski stručnjak je bez angažmana od novembra, kada je napustio londonski klub, a od tada je više puta naglasio da bi želeo da nađe novi posao u Premijer ligi.

Saudijski konzorcijum je trenutno u poslednjoj fazi preuzimanja Njukasla od Majka Ešlija, a iako je sadašnji menadžer Stiv Brus i dalje pod ugovorom, njegova budućnost u redovima "svraka" je pod znakom pitanja.


Jasno je da novi vasnici žele Poketina na mestu novog menadžera, kojim su impresionirani zbog svega što je uradio tokom pet godina u "sparsima". Pod njegovim vođstvom, Totenhem je četiri sezone zaredom završavao među četiri najbolja tima u Premijer ligi, a prošle godine je stigao do finala Lige šampiona.

Angažovanje Poketina je samo deo ambicioznih planova ovih vlasnika Njukasla koji žele da ga pretvore u jedan od najboljih evropskih klubova u narednih pet godina. Pored Argentinca, kao mogući menadžer pominje se i Rafael Benitez, koji je "svrake" vodio od 2016. do prošle godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading