"Bio je "virtuoz sa loptom", pouzdan, smiren i fin ali više su se cenili ženskaroši i narkomani"

Autor:

Sport

29.04.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roberto Bađo jedan je od najboljih igrača koji nisu bili dovoljno cenjeni tokom fudbalske karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Bađo

To je istakao njegov bivši saigrač Đankarlo Maroki, koji ga veoma dobro poznaje iz zajedničkih dana u Juventusu i Bolonji.

 - Igrao sam šest godina sa Bađom u Juventusu i Bolonji, tako da je to najduža veza koju sam imao sa nekim, izuzev sa svojom ženom - rekao je Maroki u razgovoru za "Skaj sport".

Njegovo je mišljenje da nije postojalo ništa što Bađo nije umeo sa loptom u nogama.

 - Igrajući u veznom redu imao sam privilegiju da izbliza gledam kako igra fudbal. Kada bi imao loptu u nogama, to je bilo nešto najlepše što ste mogli da vidite u sportu.

Istina, Bađo jeste izgradio veliku karijeru, ali je ostao utisak da je mogao još više. Ipak, bio je isuviše dobar za tako nešto, smatra Maroki.

 - Robi je bio poput zeta kog bi svaki otac poželeo svojoj ćerki. Bio je pouzdan, smiren i verovatno je to razlog zašto se nije dobro slagao sa svojim trenerima. U to vreme su se cenile 'desetke' poput Maradone - ženskaroši, da vole noćni život i drogiraju se. To je jedino objašnjenje koje mogu da nađem - poručio je bivši reprezentativac Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading