Srbin diže formu za nastavak Serije A: Ludim trčeći u garaži!

Autor:

Sport

28.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumorne vesti o više stotina umrlih Italijana od koronavirusa na dnevnom nivou polako postaju prošlost, a zamenjuju ih optimistične prognoze da pošast jenjava. Jedna od najohrabrujućih informacija je najava premijera Đuzepea Kontea da se mere ublažavaju do te mere da se sprema i obnova Serije A.

Nenad Tomović

Jedan od fudbalera koji jedva čeka povratak u takmičarski ritam je i naš Nenad Tomović (32), koji brani boje Spala. On u razgovoru za Srpski telegraf potvrđuje da bi utakmice mogle da se igraju za nekoliko sedmica i otkriva kako se sprema za povratak na teren.

- Opada broj zaraženih i umrlih širom Italije, a raste broj potpuno izlečenih od KOVID-19. Zato je okvirni start priprema zakazan za 18. maj. Sa mečevima bi se krenulo početkom juna, ali ništa još nije definitivno jer će nadležni pratiti razvoj situacije. Meni je jako teško bez pravih treninga sa loptom, a za nastavak Serije A spremam se tako što trčim na pokretnoj traci u garaži. Depresivno je i monotono vežbati u zatvorenom, da čovek poludi, ali nemam drugog izbora dok sam u izolaciji - ističe za naš list iz Ferare nekadašnji as "orlova".

Dok se on u neobičnim uslovima oštri za bitke sa Milanom, Napolijem, Romom i Interom, s kojima će Spal igrati do kraja sezone, grad u kojem živi je i dalje u vanrednim okolnostima. U Ferari živi skoro 130.000 ljudi, a dosad je 901 stanovnik tog grada u oblasti Emilija-Romanja oboleo od virusa korona, pa je strah i te kako prisutan.

- Kada odem do apoteke ili prodavnice, a samo tamo i idem, obavezno me neko opomene ako ne nosim rukavice ili da mi je maska ispod nosa - dodaje Tomović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading