Zanimljiv izbor budućeg trenera Lokomotive: Nikolić želi da dovede doskorašnjeg robijaša!

Autor: Srpski telegraf

Sport

28.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se u Moskvi još sve drži pod velom tajne, Marko Nikolić biće novi trener ruskog velikana Lokomotive.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Bivši trener Partizana i miljenik "Grobara" dogovorio se sa Moskovljanima o dvogodišnjoj saradnji još u februaru, ali su iz redova Lokomotive sve to demantovali kako bi ispoštovali aktuelnog trenera Jurija Sjomina, koji će voditi ekipu do kraja sezone, kako god se ona i kada završila.

Ruski mediji navode da je Nikolić već napravio planove oko toga kako će izgledati njegov tim i da je upravi naložio da mu dovede kontroverznog Aleksandra Kokorina, napadača Zenita koji je do pre nekoliko meseci bio u zatvoru. Kokorin je zajedno sa kolegom iz Rostova Pavelom Mamajevim pretukao goste u jednom kafiću, uključujući i političara Denisa Paka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kokorin

U septembru je izašao sa robije, a Zenit ga je početkom ove sezone poslao na pozajmicu u ekipu Sočija. Kokorinu ugovor sa liderom ruskog šampionata ističe na kraju sezone, pa bi Nikolić mogao da ga ugrabi kao slobodnog fudbalera. Bez obzira na problematično ponašanje, Kokorin slovi za jednog od najboljih napadača u Rusiji, tako da će za njegove usluge biti zainteresovani i drugi klubovi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading