Da se zna ko je gazda: Legenda Napolija očitala lekciju Hrvatu posle drskog ponašanja i hvaljenja šta ima u gaćama!

Autor:

Sport

27.04.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler kineskog Dalijana Marek Hamšik prisetio se sukoba sa Hrvatom Josipom Radoševićem dok su jedan i drugi igrali za Napoli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marek Hamšik sa kapitenskom trakom u dresu Napolija

Bilo je to 2013. godine, kada je hrvatski fudbaler stigao iz splitskog Hajduka. Iskusni vezista kao kapiten nije delovao preterano autoritativno.

- Bio sam kapiten i vođa tima, ali sam bez obzira na to poštovao ostale i uvek davao sve od sebe da se u svlačionici svi poštujemo. Ipak, kada neko misli da ste slabi, jer često ćutite, onda toj osobi morate da pokažete kako stvari zaista izgledaju. Kada neko pređe granicu, onda povisim ton, a ponekad podignem i ruku - istakao je Marek Hamšik, igrač sa najviše utakmica u istoriji Napolija.

Učinak u dresu Napolija: 520 utakmica - 121 gol

Autoritet 32-godišnjaka najbolje je osetio upravo Radošević, koji je želeo da se dokaže pred saigračima na nešto drugačiji način.

- Taj momak je bio previše naložen i drzak. Na jednom treningu je oštro startovao na mene, a posle toga se po svlačionici hvalio fizičkom dominacijom, čak je i pokazivao šta ima među nogama. Ja ne volim tuče i svađe, ali sa Radoševićem nisam mogao drugačije. Bio je mlad i tek je stigao u klub. Možda nije razumeo da treba da napravi korak nazad i da sluša i upija šta mu se govori. U jednom trenutku sam izgubio strpljenje i došlo je do fizičkog sukoba, a saigrači koji su bili tu su ostali u šoku. Nikad me niko u klubu nije video tako besnog - otkrio je kapiten reprezentacije Slovačke i rekorder po broju nastupa i pogodaka u istoriji ove nacionalne selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading