Priznanje Ričmonda Boaćija: Imao sam ponude Čelsija i VBA, voleo bih da zaigram u Premijer ligi!

Autor:

Sport

26.04.2020

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći iza sebe ima 10 sezona profesionalnog fudbala i devet različitih klubova iz pet različitih zemalja.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Najveći deo karijere je proveo u Crvenoj zvezdi čiji član je sa prekidima skoro tri godine.

Jedan je od inostranih fudbalera koji su ostavili najdublji trag na Marakani i bio je deo nekih od najvećih uspeha srpskog velikana u ovom veku.

Zvezda mu je oživela karijeru, omogućila mu i najveće ugovore u karijeri, ali mu nije bila odskočna daska za ispunjenje dečačkog sna.

27-godišnji napadač je za medije u domovini pričao o životnoj ambiciji da zaigra u engleskoj Premijer ligi na čijem pragu je bio u januaru 2018. posle sjajnih godinu dana na Marakani.

RepublikaFoto: Starsport

- Imao sam mogućnost da odem u Englesku, ali se transfer na kraju nije desio. U prošlosti je bilo interesovanja Čelsija, Njukasla, Vest Bromvič Albiona i još nekih klubova, ali nije došlo do realizacije posla i otišao sam u Kinu - rekao je Ričmond Boaći za medije u Gani.

Ali, reprezentativac ove afričke nacionalne selekcije se nije pokolebao i ne odustaje od životnog sna. Veruje da će se okušati na Ostrvu.

RepublikaFoto: Starsport

- Ipak, i dalje naporno radim da dođem do Engleske jer je to moj san. Želim da zaigram u Engleskoj pre nego što završim karijeru. Nije važno koji je klub u pitanju. Svaki koji igra u Premijer ligi će mi odgovarati - zaključio je ljubimac "Delija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading