Zvezda Juventusa želeo da se oprosti od fudbala, majčine reči sve promenile

Autor:

Sport

26.04.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki igrači baš ne uspevaju da se nose sa pritiskom koje donosi igranje na visokom nivou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Argentina je u finalu Svetskog prevenstva 2014. godine izgubila finalni meč od Nemačke nakon produžetaka, a Gonzalo Iguain je nakon toga hteo da završi karijeru.

Priznao je to iskusni argentinski napadač šest godina kasnije u razgovoru za Marku. Njegovu odluku promenila je majčina naredba da ne sme da odustane.

 - Bio sam blizu da prestanem da igram fudbal, ali mi majka to nije dozvolila, rekla mi je da treba da nastavim. Da je do mene, odustao bih. Volim fudbal, ali majku još više - rekao je Iguan i nastavio:

 - Rekla mi je da ne smem da odustanem radi nje.

Ta odluka se ispostavila kao pravim potezom. Igrama u Napoliju postavio je niz rekorda, a posle toga je realizovao zvučni transfer u Juventus i postao jedan od najboljih svetskih napadača.

Inače, Iguain se trenutno nalazi u Argentini upravo kod svoje majke koja je teško bolesna. Njegov povratak u Italiju i Juventus još uvek nije siguran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading