Pakleni plan Florentina Pereza: Da li je vreme za nove Galaktikose?

Autor:

Sport

26.04.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U julu će biti navršeno 20 godina otkako je Florentino Perez prvi put seo na predsedničko postolje Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Reala

Zagovornik galaktičke ideje planira da godišnjicu obeleži na veliki način - stvaranjem ponovo jednog od najjačih timova na svetu.

Odlazak Kristijana Ronalda u leto 2018. godine ostavio je jaz koji do danas dan nije popunjen. Nakon dve izuzetno neuspešne sezone, vođa Reala spreman je da napravi korake koji će Madriđane vratiti na vrh Evrope.

Očekuje se da Perez dovede dve velike zvezde svetskog fudbala, koji će zajedno sa Edenom Azarom i Viniciusom činiti kostur ekipe za budućnost i koje bismo mogli nazvati novim Galaktikosima.

Kilijan Mbape biće prva meta. Francuz i Real pregovaraju već neko vrijeme, a očekuje se da će Perez sledećeg leta pokrenuti ofanzivu. Naime, Mbapeu ističe ugovor sa PSŽ-om 2022. godine, a godinu dana pre isteka Perez vidi kao idealan trenutak za ublažavanje inače čvrsto zauzetih stavova Parižana da mlada superzvezda nije na prodaju.

Sledeći na Perezovoj listi je norveški tinejdžer Erling Holand, koji je u Salcburgu eksplodirao, a u Borusiji Dortmund samo nastavio da potvrđuje svoje kvalitete i opravdava epitet "čudo od deteta". Očekuje se da u budućnosti Holand bude uz sunarodnika Martina Odegarda jedan od ključnih igrača Reala, a tim će biti popunjen još nekim supertalentima kao što su Reinijer, Rodrigo, Federiko Valverde...

Ovo je pakleni plan Pereza, koji stvara tim koji će dugi niz da bude u samom vrhu evropskog fudbala i koji će imati primat u Španiji pred Barselonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading