Olimpijakos u gadnom sosu, a hoće Srbina sa astronomskom platom!

Autor:

Sport

25.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Flertova je bilo i ranije između Olimpijakosa i Andrije Živkovića, ali ništa konkretno se nije desilo. Sada bi moglo da se završi drugačije, jer srpskom fudbaleru lisabonski "orlovi" daju odrešene ruke da ode gde god poželi, čak i bez obeštećenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

Tako će Živković kada počne prelazni rok biće slobodan da izabere novi klub. A, kako piše Rekord, Atinjani su već stali u red.

Jedini problem, a izgleda da je taj bio i ranije u kontaktu dve strane je povelika Andrijina plata u Portugaliji, koje ne bi baš da se odrekne. Niti bi Atinjani pristali da mu daju istu sumu. Morao bi Živković malo da smanji apetit, a u Olimpijakosu računaju da je to razuman zahtev za igrača koji je ove sezone skupio samo 62 minuta fudbala.

Benfika ne računa na Živkovića otkako je na klupi trener Bruno Laže, ali u poslednja dva prelazna roka je srpski fudbaler odbio brojne opcije za promenu kluba, jer nije hteo da pristane na manju platu od garantovane u Lisabonu.

Još jedna neizvesnost u celom poslu mogao bi da bude status Olimpijakosa, koji je na udaru Etičke komisije grčkog fudbala, koja traži da se Atinjani izbace iz lige zbog navodnog nameštanja utakmice sa Atromitosom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading