Taribo Vest - večita inspiracija: Bog mi je rekao da moram da igram u prvoj postavi!

Autor:

Sport

24.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Vijeri je nedavno imao razgovor sa Ronaldom u kom se prisetio anegdote vezane za Tariba Vesta, a naravno, tema su bilje njegove godine koje su svima sumnjive.

RepublikaFoto: Starsport
Taribo Vest

Vijeri ovih dana tokom karantina često razgovara sa bivšim saigačima, a sada je prozborio koju sa Markom Materacijem. I opet je jedna od tema bio Vest. I otkrivena je nova anegdota.

Vijeri je otkrio čudnu konverzaciju koju su imali Vest i Marčelo Lipi.

- Bila je subota ujutru. Svi smo stajali oko Lipija, a on nam je rekao postavu, tako da možemo da izađemo i da odradimo trening. Taribo Vest se, kada je video da nije u postavi, usprotivio i onako svojim dubokim glasom rekao: "Mister! Bog mi je rekao da moram da igram". Već sam se bio presavio od smeha pre nego što mu je Lipi odgovorio- setio se Vijeri.

A kakav je bio Lipijev odgovor?

- To je čudno, meni nije ništa pomenuo- prepričao je Vijeri i dodao da se u tom trenutku umalo upiškio od smeha u toj simpatičnoj siituaciji.

Bivši fudbaler Intera i Partizana je inače kasnije postao Pastor i osnovao je sopstvenu crkvu u Lagosu. Ne možete mu oduzeti da je zanimljiv lik. To je sigurno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading