Sad svi pišu o tome: Saudijci dovode trofejnog evropskog trenera u Njukasl!

Autor:

Sport

21.04.2020

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose ESPN i Eurosport, Njukasl Junajted bi po promeni vlasnika mogao da promeni i menadžera. Po njihovim saznanjima Masimilijano Alegri će konačno doći u Englesku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konačno imaju razloga za radost... Pristalice Njukasla

Posle odlaska iz Juventusa, Masimilijano Alegri se odmara i čeka ponude za novi posao. Govorilo se da će on postati menadžer Arsenala, još ranije se pričalo da je blizu Mančester Junajteda, a sada bi mogao da postane menadžer Njukasl Junajteda. Klub koji se bliži tome da promeni vlasnika će moći da priušti italijanskog stručnjaka. Saudijci će takođe uz velika ulaganja moći i da priušte Alegriju dobra pojačanja, a ESPN i Eurosport takođe imaju saznanja i o tome koji bi igrači mogli da obuku crno-belo.

 Alegri bi na raspolaganju imao dva veterana, Edinsona Kavanija koji je trenutno u Pari sen Žermenu i ističe mu ugovor, a došao bi i Dris Mertens iz Napolija. Njemu ugovor takođe ističe u junu, a za Belgijanca su zainteresovani i Inter, Juventus, Čelsi, Arsenal, Mančester Junajted i Monako.

Inače uz Alegrija, Njukasl je takođe "pikirao" još jednog slobodnog menadžera. Radi se o Maurisiju Poketinu koji nema posao od otkaza u Totenhemu minule jeseni.

U Engleskoj se priča da će Saudijci uskoro preuzeti Njukasl i da su blizu da daju depozit za kupovinu, dok Amnesti još jednom upozorava Premijer ligu da koncern koji je podržan od strane države Saudijske Arabije ne treba da gazduje klubom zbog kršenja ljudskih prava u toj kraljevini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading