Šokantne reči Romelu Lukakua: Kunem vam se - svi smo imali simptome još u decembru!

Autor:

Sport

21.04.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Intera Romelu Lukaku ispričao je kako su fudbaleri tog kluba još u decembru imali sve simptome koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

On je to otkrio u razgovoru putem Instagrama sa belgijskom novinarkom Ket Kerkofs, inače suprugom kolege iz reprezentacije Drisa Mertensa.

- U decembru smo imali sedam dana pauze, kunem se da se 23 od 25 naših igrača vratilo u klub bolesno. Ne šalim se. Svi smo imali groznicu, temperaturu...- izjavio je Lukaku.

U to vreme italijanska Serija A se igrala bez ikakvih naznaka da bi mogla da usledi pandemja, Italija postane žarište i da kompletan sport u svetu bude paralisan.

- Igrali smo kući sa Kaljarijem i posle 25 minuta Škrinjar je morao da izađe. Nije mogao da stoji na nogama. Dok sam se zagrevao, osetio sam da imam tempereturu. Bio sam vruć- nastavio je da priča Belgijanac.

- Imali smo večeru nakon meča, ali nisam mogao da idem. Otišao sam pravo u krevet, slomljen... Ne znam, niko nas tada nije testirao na Covid-19. Ne mogu da kažem da smo bili zaraženi tim virusom, ali imali smo simptome- zaključio je Lukaku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading