Zlatanove lekcije: Imam 300 miliona evra na računu i svoje ostrvo, prvi koji se bude bunio UBIĆU GA!

Autor:

Sport

20.04.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši saigrač Zlatana Ibrahimovića iz LA Galaksija, Žoao Pedro, opisao je nekoliko dogodovština sa harizmatičnim i svojeglavim Šveđaninom koji je trenutno igrač Milana, a koji je za vreme igranja u Los Anđelesu ostavio dubok trag, jer je u 58 utakmica postigao 53 gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović u dresu Milana

Ipak, njegov kvalitet nije bio dovoljan klubu iz Los Anđelesa da u dve sezone osvoje i titulu, što je često frustriralo Zlatana.

Tako je nakon poraza od Dinamo Hjustona 2018. godine, održao zanimljiv govor saigračima.

- Na kraju utakmice nam je držao govor. Rekao je da ima 300 miliona u banci, ostrvo u vlasništvu i druge nekretnine i da mu ovo zaista ne treba. A onda je dodao još nešto: Ako ste došli na plažu, ili da prošetate Holivudom, samo recite. Prvi koji mi bude nešto rekao, ubiću ga - prepričao je Žoao Pedro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović u dresu Los Anđeles Galaksija

38-godišnjak je u januaru ove godine potpisao za Milan, i uprkos „godini proizvodnje” pokazao da je još uvek genijalan. Preporodio je Milan, ali i još neke igrače u klubu sa „San Sira”.

Zlatan Ibrahimović je u karijeri igrao za veliki broj sjajnih klubova: Ajaks, PSŽ, Barselona, Inter, Juventus, Mančester junajted...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading