Otkrivena velika tajna šampionske generacije Valensije: Đukić nije pričao sa španskim saigračem ŠEST GODINA!

Autor:

Sport

20.04.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Đukić i Santjago Kanjizares, zajedno su igrali u Valensiji, a čak šest godina nisu međusobno pričali.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Bivši reprezentativac Španije tajnu je otkrio španskim medijima, a razlog svađe je navodno to što je Kanjizares prečesto vikao na "drugove" posle primljenih golova, a Đukiću je to navodno smetalo.

- Deset godina sam igrao u Valensiji, a šest nisam govorio sa Đukićem, iako mi je on mnogo pomagao na terenu. Važno je da u timu imaš posvećene ljude, ne moraju svi da budu drugari. Uvek pre biram posvećene igrače nego grupu dobrih ljudi - rekao je nekadašnji iskusni golman.

Mediji su podsetili na Đukićevu izjavu iz 2000. godine, u kojoj je priznao da nije prijatelj sa svojim čuvarom mreže.

- Ne pričamo. Ne slažemo se nikako. Poštujem ga kao profesionalca i znam da je jedan od najboljih golmana na svetu. Na terenu branimo isti grb i isti nam ljudi zvižde i aplaudiraju. Imamo i iste saigrače koji ne bi trebalo da trpe zbog naše loše komunikacije. Zato, kad igramo poštujem ga kao nekog ko čuva naš gol - istakao je nekadašnji defanzivac Valensije.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

- Kad odemo sa stadiona ja idem na svoju, on na svoju stranu. Nema potrebe da pričamo u svlačionici, u avionu ili hotelu samo zato što igramo za isti tim. Ponavljam, na terenu ga poštujem, ali van njega bi, ako je moguće, voleo da nikad više ne čujem za Kanjizaresa - iskren je bio bivši trener Partizana.

Tri godine kasnije došlo je do pomirenja nakon što je Srbin prešao u Tenerife.

- Zvao sam na večeru kolege da se oprostimo. Tad smo razgovarali licem u lice, kao čovek s čovekom. Sve smo rešili to veče - zaključio je sadašnji strateg Sportinga iz Hihona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading