"Mihajlović i Nesta su zezali Inzagija: Pazi, Stam je bio ovde!"

Autor:

Sport

19.04.2020

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni holandski fudbaler Jap Stam prisetio se 2001. i dolaska u rimski Lacio gde ga je dočekao Siniša Mihajlović, a pratila ga je i priča da je slomio nos Simeone Inzagiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jap Stam

On je u nebesko-plave stigao iz Mančester junajteda, sa kojim je dve godine ranije gostovao u Rimu, kada je imao duel sa Inzagijem.

Tadašnji napadač, a sada trener Lacija, morao je da izađe zbog toga sa terena, a mnogi su govorili da mu je Stam to namerno uradio.

- Puno se pisalo da sam mu namerno slomio nos, ali to nije bilo tačno. Bila je to nezgoda, ali priča je već bila pokrenuta. Kada sam došao u Lacio 2001, tamošnji mediji su pokušali da stvore neku svađu između nas. Sećam se prvih nekoliko dana u svlačionici Siniša Mihajlović i Alesandro Nesta su stalno ismevali Inzagija sa "Pazi, Stam je bio ovde". Bilo je zabavno- prisetio se Stam.

Siniša Mihajlović

Stam je govorio i o tome u čemu je posle svakog treninga izazivao Mihajlovića.

- Uživao sam u Laciju. Uvek sam izazivao Mihajlovića da posle treninga pucamo slobodne udarce. Pobedio je svaki put. Želim mu sve najbolje i da se što pre oporavi od teške bolesti- dodao je Stam.

Stam je u Laciju igrao do 2004. godine, kada je prešao u Milan, da bi mu poslednji klub bio Ajaks, u kojem je 2007. završio karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading