Materaci: Sa jednim čovekom se nikad ne bih rukovao

Autor:

Sport

19.04.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok traje pauza u fudbalu, sadašnji i bivši igrači samoizolaciju često koriste kako bi putem društvenih mreža razgovarali i prisećali se zanimljivih trenutaka iz karijera.

RepublikaFoto: youtube.com/nebojsapetrovic
Marko Materaci

Marko Materaci je tako na Instagramu uživo razgovarao sa Sebastijanom Frejom i otkrio nekoliko zanimljivih detalja.

Prvak sveta sa Italijom i prvak Evrope sa Interom uvek je važio kao čovek bez dlake na jeziku. Takav je bio i tiokom ovog razgovora. Čovek koga je Zinedin Zidan udario glavom u grudi u finalu Svetskog prvenstva 2006. otkrio je kako mu nikad nije ležao Rafa Benitez.

 - Ne volim kad nakon utakmice moram da pružim ruku protivniku. To je glupo. Hvala svakom ko mi nije želeo da pruži ruku jer mu idem na živce. Zar nije bolje zadržati iskrenost i poštovanje? Stisnuti nekom ruku je u redu ako vam se taj dopada, ali zašto bi to trebalo da bude obavezno? Zašto bih ja dao ruku Benitezu? - kazao je Materaci o treneru koji je u Inter stigao nakon obožavanog Murinja. Na klupi Intera Španac je boravio samo šest meseci.

- Žoze je bio fenomenalan, znao je da održi pravi nivo napetosti. Na poluvremenu finala Lige šampiona protiv Bajerna rekao nam je: 'Predobro igramo, moramo da budemo lošiji. Fantastičan je.''

Materaci je pričao i o brazilskom Ronaldu.

- Ronaldo je želeo da se vrati u Inter. Znam to. Nije želeo da ode ni 2002. U svlačionici sam kleknuo pred njega i zamolio ga da ostane, ali on mi je na to odgovorio: 'Ili ja ili Hektor Kuper.' Tada sam shvatio da je gotovo.

Na kraju je sa tugom u glasu komentarisao tužnu sudbinu Adrijana, Brazilca koji je trebalo da bude najbolji na svetu, ali čiji se život raspao zbog alkohola.

 - Neverovatan potencijal je potrošen. Bio je jedan od najjačih i najboljih igrača na svetu. Šteta što mu se to dogodilo. Mogao je da uradi mnogo više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading