U čemu je fora? Evropski klubovi se otimaju oko Zvezdinog promašaja!

Autor:

Sport

19.04.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde su odahnuli kada je Radživ van La Para napustio "Marakanu". Međutim, bivše krilo crveno-belih ne zna šta će sa ponudama po napuštanju Beograda.

RepublikaFoto: Starsport
Radživ Van la Para

Zbog ponašanja ga je Dejan Stanković u januaru izbacio iz prvog tima, Van La Para prosto nije ostavio posebno impresivan utisak u Zvezdi, ali je na Topčiderskom brdu stekao važnu stavku u biografiji, iskustvo u Ligi šampiona koje bi trebalo da mu značajno olakša potragu za novim poslodavcem. Štaviše, kako piše holandski Voetbal International, a reč je o prilično pouzdanom izvoru informacija, momak koji će u junu proslaviti 29. rođendan može da bira u koju će zemlju, jer je zatrpan ponudama sa svih strana Evrope.

Naravno, ne gledaju ga oni najveći, jer oni imaju ljude po svim ćoškovima i vrlo dobro znaju da je Van La Para objektivno podbacio u Beogradu i nije opravdao investiciju od 1.200.000 evra. Ali u CV-u Holanđanina stoji da je igrao dosta dobro u Herenvenu, da je potom u Engleskoj branio boje Vulverhemptona, Brajtona i Midlzbroa u Čempionšipu, te Hadersfilda i u Premijer ligi, da je dalje sa Zvezdom igrao Ligu šampiona i što je sada možda i najbitnije – da je slobodan igrač, a jasno je da će čisti papiri u vremenu posle pandemije koronavirusa biti nešto što će se i te kako ceniti, pa je i to prednost Van La Pare.

Voetbal International pominje samo jedno konkretno ime i tvrdi da PAOK želi da ga dovede u Solun, ali i da ima indidicija da bi ga rado videli i neki klubovi iz Turske, pa čak i Engleske, mada se ne pominje da li je u pitanju Čempionšip ili Premijer liga što je ipak manje verovatno. Dodaje se da Van La Para nije ni protiv povratka u Erediviziju i da je poznato da je navijač Fajenorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading