Nojer besan na Bajern: Ne sviđa mi se što informacije cure!

Autor:

Sport

19.04.2020

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Bajern Minhena Manuel Nojer kaže da ga nervira to što u javnost dolaze detalji njegovih pregovora sa klubom o novom ugovoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manuel Nojer

Nojerov trenutni ugovor ističe u junu 2021, a prema pojedinim izveštajima, tražio je novi, petogodišnji ugovor sa 20 miliona evra po sezoni. On to demantuje.

- Želim da igram dokle god sam spreman, ali za mene je poverenje najvažnija stvar. Jasno mi je da bi petogodišnji ugovor bio fantazija, imam 34 godine i ne mogu da predvidim kakav ću biti sa 39 – to što je napisano nema smisla. Želim ugovor kojem su obe strane zadovoljne - ističe Nojer i dodaje:


- Želim da igram i da budem tu za tim kako bismo napravili maksimalne uspehe, tu sam sa 100% strasti. Ono što me iritira jeste što su do sada razgovori koje smo vodili uvek držani u poverenju, ništa nije curilo. Sada su detalji pregovori konstantno u medijima, to često nije korektno i nisam tako nešto iskusio u Bajernu. Ako informacije cure, to je znak nepoštovanja.


Nojer je poručio da ga je dolazak trenera Hansija Flika dodatno ohrabrio da ostane na Alijanc areni, a ne brine ni zbog toga što Aleksander Nubel sledećeg leta dolazi iz Šalkea.

- On je dobar golman, u to nema sumnje. Razumem traj transfer u perspektivi, iako sa Svenom Ulrajhom imamo odličnu rezervu. On bi u mnogim klubovima bio prvi izbor. Naravno, nikome mesto u Bajernu nije zagarantovano - zaključio je Nojer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading