Mauricio Sari: Premijer liga mi malo nedostaje, ali ne i život u Engleskoj!

Autor:

Sport

17.04.2020

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauricio Sari, trener Juventusa, govorio je otvoreno o svom periodu provedenom u redovima londonskog Čelsija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari kao trener Čelsija

Iskusni stručnjak je posle velikog uspeha u Napoliju odlučio da promeni sredinu i otišao u Premijer ligu, gde je vodio "plavce".

Tamo je to bila turbulentna sezona i posle osvojene Lige Evrope i pobede nad Arsenalom u finalu on se vratio u Italiju i to u Juventus, tim koji je Napolijev ljuti rival.

- Što se na lestvici više popneš to je teže izgraditi odnos sa igračima. Sve se tada menja, a u Čelsiju je bilo mnogo konflikata u svlačionici, pa je opet bilo suza kada sam rekao da odlazim. Ja nisam osoba koja prećuti i ublaži stvar, kažem igračima direktno šta mislim. Mnogi koji završavaju karijere i razmišljaju o trenerskom poslu mene pitaju za savet - iskren je bio italijanski trener.

On je rekao da mu Premijer liga malo i nedostaje, ali da mu život u Engleskoj nikako nije prijao.

- Nikada ne bih živeo u Engleskoj. Tamo mladi ljudi imaju ogromnu prednost u odnosu na starije i ne mislim samo na fudbal nego na sve. Premijer liga mi nedostaje, tamošnji fudbal je stvarno sjajan, ali život nikako nije - zaključio je Mauricio Sari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading