Nova sapunica oko Ikardija: Ništa od povratka u Italiju ili ostanka u Parizu, sledeća stanica je Madrid!

Autor:

Sport

17.04.2020

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauro Ikardi je na pozajmici u Pari sen Žermenu, a ta pozajmica se bliži kraju. "Sveci" imaju mogućnost da ga otkupe od Intera za 65 miliona evra, potrošili bi ukupno 70 kako su pet već dali za samo pozajmicu. Pojavila se ipak priča da sam fudbaler ne želi da ostane u Parizu, što Inter stavlja u nezgodnu poziciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi u dresu Pari Sen Žermena

Juventus je zainteresovan za Argentinca, ali "neroazuri" najradije ne bi pojačavali direktne rivale za titulu u Italiji, pa traže druga rešenja.

Sada se jedno pojavilo u prestonici Španije.


Naime, madridski Atletiko je zainteresovan za Ikardija, bili su i minulog leta, ali je Argentinac završio na "Parku prinčeva".
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi u dresu Intera

Sada bi mogli da se nađu u boljoj poziciji, španski mediji prenose da bi Atletiko bi najpoželjnija destinacija za fudbalera, ukoliko odlučio da napusti Pariz.


"Jorgandžijama" je potreban još jedan kvalitetan napadač, Dijego Košta nije opravdao očekivanja po povratku u klub.

Mauro Ikardi bi mogao da bude idealno rešenje, pitanje je samo da li Atletiko može da se dogovori sa Interom oko obeštećenja, jer je izvesno da će prekid sezone ostaviti finansijske posledice na sve klubove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading