Englez otkrio nepoznate detalje: Iako je odrastao u zemlji gde je bio rat, Nemanja je bio ZABAVAN LIK!

Autor:

Sport

18.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši saigrači o Nemanji Vidiću imaju samo lepe reči, da je bio igračina, borac, strah i trepet za protivničke napadače, fudbalera koji je bio spreman da stavi glavu tamo gde drugi ne bi nogu, a navijači su ga zvali "Ubicom iz Srbije“...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Vidić u dresu Mančester junajteda

Međutim, za nekoga naš as je bio zabavan lik.

Tu reč upotrebio je Ves Braun opisujući kako se srpski as sa punom energijom unosio u igru SOCOM (Ratna igra, specijalne operacije, prim.aut.), koju je ceo tim Mančestera igrao sa ogromnim žarom u to doba.

Tu posvećenost Vidić je demonstrirao i jednom prilikom na terenu, kada je odglumio kako gađa iz raketnog bacača. Dugo su se navijači Junajteda zabavljali tumačeći o čemu se tu radi, a sada je Braun otkrio šta je pozadina.

- Ne možete da verujete kakvu smo buku pravili dok smo to igrali. Vida je bio tako zabavan, sa puno strasti se unosio u igranje SOCOM-a. Bio je maltene kao na terenu tokom utakmice. Uostalom, on je odrastao tamo gde je bio rat, zar ne i jako je voleo igru - pričao je nekadašnji engleski defanzivac.

Srbin je odigrao 300 utakmica uz 21 gol za "crvene-đavole"

Rio Ferdinand i Vejn Runi su svaki poraz doživljavali lično, kaže 40-godišnjak i sve je dobijalo neverovatne dimenzije.

- Mislim i da je menadžer shvatao da se razvijaju neke fantastične veze između pojedinih igrača, celih grupa i da se stvaraju neke mnogo dobre navike. Sad kad se osvrnem nazad pomislim: "O bože, možda smo malo preterivali u uzbuđenju zbog jedne igre“, ali strast koju smo u to unosili je bila kao usred neke utakmice. Prosto, niko nije želeo da izgubi - priseća se Ves Braun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading