Milito hteo da ubije Balotelija, a evo ko ga je istukao dok je bio u Interu!

Autor:

Sport

17.04.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Materaci potvrdio je da je prebio Marija Balotelija, jer je njegovo ponašanje bilo neprofesionalno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Materaci i Baloteli bili su saigrači u šampionskom timu Intera koji je 2010. godine osvojio "tripletu", ali nije bilo sve idealno.

Ispričao je kako je posle polufinala Lige šampiona i pobede nad Barselonom u Milanu 3:1 morao da prebije mlađeg saigrača.

Dobio je dobre batine, to je tačno - potvrdio je Materaci.

- Volim Marija, ali stvarno je zaslužio batine taj dan. Sad smo opet prijatelji, braća praktično, ali taj dan je uradio nešto što stvarno nije trebalo.

Baloteli je tada ušao u igru u 75. minutu i odmah posle meča, nezadovoljan statusom, bacio dres.

- Bacanje dresa na zemlju odmah pošto se meč završio nije najgore što je uradio. Pre utakmice, u autobusu, nam je rekao: "Danas ću da igram loše", pa sam obećao sebi da ću ga naterati da plati zbog te rečenice. Po ulasku u igru, pokušao je sa šutem sa centra umesto da ide u kontru. Milito je hteo da ga ubije. Verovali smo u Marija, dao je mnogo golova i doprineo pobedi, ali nedelju dana posle onoga što se desilo, rekao sam Murinju da me stavi da čuvam Balotelija na treningu. Posle nekoliko sekundi poslao sam ga u svlačionicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading