TRI USLOVA ZA SERGEJA: Koji ne ispunjava?

Autor:

Sport

12.10.2017

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok evropski velikani poput Juventusa, Bajern Minhena, mančesterskih klubova, stoje u redu za potpis Sergeja Milinkovića Savića, igrač Lacija ne dobija poziv selektora Slavoljuba Muslina, koji je izjavio da 22-godišnji fudbaler konkuriše za ekipu koja će nas naredne godine predstavljati na Mundijalu, ali i da postoje tri uslova koja moraju biti ispunjena.

RepublikaFoto: instagram.com/sergej___21/
Jedan od najboljih ako ne i najbolji u dresu Lacija: Sergej Milinković Savić

- Sergej konkuriše za Svetsko prvenstvo, kao i svi ostali. On je dobar igrač i tu nema ništa sporno. Ne vidim razlog zašto se moja kompetentnost stavlja pod znak pitanja, a dokazao sam rezultatima da je moj izbor dobar i kad je reč o sistemu i o igračima koje sam pozivao. Kad saradnici i ja budemo procenili da Sergej treba da dobije poziv, dobiće poziv. Kod mene tri stavke odlučuju da li će igrač biti u reprezentaciji - fudbalski kvaliteti, uklapanje u tim u igračkom smislu i uklapanje u kolektiv kao osobe. Kad bude ispunjavao sve tri, zvaću ga, rekao je Muslin za "Informer".

Selektor reprezentacije Srbije je ostao misteriozan ne želeći da otkrije šta nedostaje SMS-u da obuče nacionalni dres.

- Ne mogu da vam kažem. Verovatno nešto ne ispunjava, čim nije pozvan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading