Nema krize na Old Trafordu: Solskjer ima spisak pojačanja, na njemu se nalazi čak 14 fudbalera

Autor:

Sport

15.04.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted jedan je od retkih timova koji će sasvim dobro proći kroz ekonomsku krizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Udar ekipa sa Old Traforda neće ni osetiti, pa će tako u narednom prelaznom roku Crveni đavoli moći da dovedu pojačanja koja žele, a čak 14 fudbalera se nalazi na listi potencijalnih pojačanja Ole Gunara Solskjera.

Među njima naravno ima velikih imena. Najzvučnija su svakako Heri Kejn i Džejdon Sančo za koje će Junajted morati da izdvoji pravo bogatstvo, a za Kejna bi verovatno morali da sruše i svetski rekord u transferima.

Pored njih Solskjer bi u svojim redovima video ofanzivce Aston Vile i Lestera, Džeka Griliša i Džejmsa Medisona. Ni njihove cene nisu male, pa tako Vila traži 60, a Lester za Medisona 80 miliona funti.

Norveški stručnjak bi rado u svojim redovima video i jednog od najvećih talenata engleskog fudbala Džada Belingama iz Birmingema koji bi koštao oko 25 miliona funti. Međutim, mladi fudbaler želi u Borusiju iz Dortmunda i njega će teško dovesti.

Pored ovih fudbalera na listi pojačanja su još i:

Deklan Rajs (Vest Hem), Doni van de Bik (Ajaks), Šon Longstaf (Njukasl), Erling Holand (Borusija), Timo Verner (RB Lajpcig), Odion Igalo (Šangaj Šenhua), Musa Dembele (Lion), Kalidu Kulibali (Napoli), Matijas de Ligt (Juventus).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading