Arsenal bez Mustafija protiv Zvezde

Autor:

Sport

12.10.2017

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Arsenala Škodran Mustafi neće igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu u meču 3. kola Lige Evropa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mustafi neće igrati u Beogradu

Engleski mediji navode da se Mustafi još nije oporavio od povrede i da još nije spreman za izlazak na teren. U njegovom odsustvu menadžer Arsen Venger izvesno će veću minutažu ukazati veteranu, takođe Nemcu, Peru Mertezakeru.

Menadžer Arsenala Arsen Venger je rekao da Mustafi neće da bude spreman do sledeće reprezentativne pauze. Britanski mediji navode da će Mustafi pauzirati najmanje mesec dana.


Njega bi na mestu štopera trebalo da zameni francuski odbrambeni igrač Loran Koščieelni. Međutim, pojedini mediji navode da će u njegovom odsustvu menadžer Arsen Venger veću minutažu ukazati veteranu, takođe Nemcu, Peru Mertezakeru.

Mustafi je inače reprezentativac Nemačke. Mustafi (25) je član Arsenala od 2016. godine, a pre toga je igrao za Valensiju, Sampdoriju i Everton. On je prošao sve omladinske selekcije Nemačke, a za "A" tim pancera odigrao je 20 utakmica i postigao je dva gola.

Zvezda će dočekati Arsenal u četvrtak, 19. oktobra od 19 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading