Jović i Azar braća po pekari!

Autor:

Sport

15.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Označeni su kao veliki transfer-promašaji Reala iz Madrida minulog leta, ali srpskom reprezentativcu Luki Joviću i Belgijancu Edenu Azaru zajedničko je i to što su braća po pekari! Luka je svojevremeno, dok je nastupao za Crvenu zvezdu, dobio nadimak Jovara Pekara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Nadenuo mu ga je tadašnji trener crveno-belih Miodrag Grof Božović. Crnogorski stručnjak primetio je iz automobila mladog asa kako se hrani u jednoj pekari u blizini Marakane i iz auta mu dobacio: "Jovara Pekara."

- Grof je živeo je blizu mene i viđao me u pekari. Kad ogladnim, omakne mi se da odem u pekaru, kao i svakome - ispričao je kasnije Jović i ne sluteći da će u najvećem klubu na svetu dobiti saigrača sa istim porokom.

Eden Azar priznao je da kuburi sa kilogramima i da jednostavno ne može da odoli pecivima.

- Trudim se da ne jedem mnogo. Trudim se da ne idem u pekare da kupujem peciva, ali to mi ne pada lako - izjavio je Belgijanac u intervjuu za Marku.

Po dolasku iz Čelsija u Madrid bilo je jasno da Eden ima izražen stomačić i da evidentno ima viška kilograma.

- Tačno je, nemam šta da krijem. Kada odem na odmor, ja sam na odmoru. Potpuno se opustim. Letos sam nabacio pet kilograma. Ja sam od onih tipova što se lako ugoje, ali i lako skinu kilograme kad se uozbilje. Letos kada sam došao na pripreme, imao sam 80 kilograma, ali sam ih skinuo za samo deset dana - priznao je Azar.

Madridski velikan za Jovića i Azara izdvojio je letos 160 miliona evra, ali na terenu nije dobio šta je od njih očekivao. Izostale su magija Belgijanca i ubojiti instinkt za gol srpskog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading