JEVTOVIĆ NAJAVIO SERIJU DOBRIH REZULTATA: Prvo pobeda u Surdulici, pa onda u Elbasanu

Autor: Tanjug

Sport

12.10.2017

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Marko Jevtović izjavio je da je veoma zadovoljan što se u Kup meču protiv Rtnja u Boljevcu 3:0 vratio na teren, upisao u strelce sa bele tačke i najavio pobede na predstojeća dva važna meča - u prvenstvu protiv Radnika u Surdulici i potom u Ligi Evrope protiv albanskog Skenderbega u Elbasanu.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Jevtović je izveo penal na meču protiv Rtnja

 - Najteže je utakmice gledati sa strane znajući da ne možeš da pomogneš ekipi. Počeo sam ponovo da igram i samo mogu da poželim svima nama što manje povreda, jer nažalost, povređen igrač nikom ne treba. Ne zna se kome je teže, igraču ili ekipi - rekao je Jevtović.

On je dodao da nije čudno što je izveo penal jer je uvek pri vrhu liste izvođača i podsetio da je svojevremeno, kao član Novog Pazara redovno šutirao sa 11 metara.

 - Tada sam dao gol u jednoj veoma važnoj utakmicu protiv sadašnjih komšija. Partizan ima dosta kvalitetnih igrača, tako da ko god igra, ima neki kvalitet koji donosi u službu ekipe.

Jevtović je istakao da se ekipa sada okreće duelu protiv Radnika u Surdilici, a potom gostovanju albanskom Skenderbegu u Ligi Evrope.

- Nemamo pravo na kiks, čeka nas dug put u Surdulicu i neugodno gostovanje, ali ambicija je jasna, sve osim pobede ne dolazi u obzir. Što se tiče Albanije, ako želimo da prođemo, moramo da počnemo da pobeđujemo u Evropi. Nijedna ekipa nije slucajno u Ligi Evrope, tamo nas očekuje paklena atmosfera, ali mi smo Partizan i neće nam biti prvi put - poručio je Jevtović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading