KEŽMAN HVALI KLIJENTA: Sergej je poseban. Vrhunski je talenat!

Autor:

Sport

12.10.2017

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić nema nameru da napusti rimski klub, izjavio je igračev menadžer Mateja Kežman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej briljira ove sezone

Milinković-Savić je stigao u Lacio 2015. iz Genka za 10 miliona evra. On je u aprilu ove godine produžio ugovor sa rimskim klubom do 2022. Srbin je tokom leta imao brojne ponude velikih evropskih klubova, ali je Lacio odlučio da ga zadrži.

 - Sergej je veoma srećan u Laciju, produžio je ugovor ne tako davno. Sergej je poseban. On kombinuje snagu, brzinu i tehniku. Vrhunski je talenat i potreban mu je klub kao što je Lacio i trener Simone Inzagi koji radi najbolje i maksimalno sa njim - rekao je Kežman.

On prisetio kada je prvi put video Milinković-Savića na terenu.

 - Bilo je dovoljno da ga vidim na terenu 10 minuta tokom treninga mladog tima Vojvodine kako bih shvatio njegov ogroman potencijal - naveo je Kežman.

Milinković-Savić (22) je rođen u Španiji, a ponikao je u omladinskim selekcijama Vojvodine. On je posle Vojvodine u sezoni 2014/2015. igrao za Genk.

Prošao je sve mlađe selekcije naše zemlje, a sa omladincima Srbije je 2015. osvojio prvenstvo sveta. Još nije debitovao za A tim Srbije.

Za Lacio je odigrao 79 utakmica i postigao je 11 golova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading