Nemanja Miletić: Preživeo sam mnogo toga na Kosovu, imao sam smrtni slučaj, izolacija mi ne pada teško...

Autor:

Sport

13.04.2020

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić izjavio je da mu izolacija zbog pandemije koronavirusa ne pada teško i da je najvažnije da sve dobro prođe.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

- Imao sam smrtni slučaj u porodici nedavno, pa ne sme da bude teško da budete u kući. Morate da izdržite, jer zdravlje je na prvom mestu. Ne treba ništa da je teško kad ste sa svojima. Sve dode i prođe, ja sam dosta toga prošao na Kosovu i ovo mi ne pada teško. Imam dvorište, svi su dobro hvala Bogu. Čekamo da prestane i nema tu šta više da se kaže - rekao je desni bek rođen u Kosovskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Starsport
123 utakmice - 9 golova - osvajač kupa Srbije 2 puta u dresu Partizana

Izabranici Sava Miloševića poslednji meč u Superligi odigrali su 14. marta, a defanzivac crno-belih istakao je da mu je teško bez fudbala.


- Neobično je što na televiziji nema ništa sporta. Treniram i ujutru i uveče, mi smo navikli da se non-stop krećemo, a posebno nedostaju grupni treninzi. Samo da sve ovo prođe, pa ćemo se mi lako vratiti u formu - zaključio je Nemanja Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading