Nemački velikani žele Partizanovog "vanzemaljca"

Autor:

Sport

13.04.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački mediji prenose da su bundesligaški velikani zainteresovani za talentovanog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Ovog 18-godišnjeg krilnog napadača navodno redovno prate skauti Bajerna, Borusije Dortmund i Lajpciga.

Tinejdžera koji je zablistao ove sezone kod Sava Miloševića mnogi upoređuju sa Kristijanom Ronaldom, a zimus se spekulisalo da je francuska Nica spremna da izdvoji 12.000.000 evra.

- Filip Stevanović je vanzemaljac. Nisam stručan, ali nisam video takve igračke kvalitete u životu. Neki će da se čude što čuju da ga svi ti klubovi traže. Isto bih pričao o njemu i da ne igra u Partizanu, a da ga znam. Treba mu još da se razvija, ali gledajući njegove godine, kako je "namazan" i fudbalski "bezobrazan" već je vrhunski igrač. Videli ste i Blekija (Nikolu Milenkovića, prim. aut), prvih šest meseci nije igrao, radili su na njemu, a sada je jedan od najboljih defanzivaca. Možda njega (Filipa) odmah ubace i naprave čudo od njega - smatra Filipov saigrač Nemanja Miletić.

Mediji spekulišu i interesovanju Benfike i Mančester sitija koji su odlično upoznati sa Partizanovom fudbalskom školom (Fejsa, Marković, Živković igrali u Benfiki, Savić i Jovetić u Sitiju)

Za sada su u pitanju samo medijske spekulacije, ali nema sumnje da u Humskoj 1 raste novi crno-beli biser i budućnost srpskog fudbala.

Međutim, nije i jedini. Velike karijere najavljuju se još za Lazara Pavlović, Nikolu Lakčevića, Slobodana Stanojlović, Milosavljevića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading