Premijer liga CENZURISALA program: Zabranjene priče o smanjenju plata, pitanjima oko šampiona...

Autor:

Sport

13.04.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici Premijer lige naredili su televizijama BT Sport i Skaj Sport da na svojim televizijama ne diskutuju o eventualnom kraju sezone u najjačem engleskom rangu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Liverpul - Mančester siti

Naime, u mejlu koji je upućen nosiocima prava za prenošenje utakmica Premijer lige, izričito se napominje da komentari koji se tiču nastavka sezone ne smeju biti emitovani.

Ali, to nije sve, ne smeju da se objavljuju ni priče o smanjenju plata igračima, igranja bez prisustva publike, Liverpulu kao šampionu…

- Klubovi su posebno nervozni kada neko iz njihovog tabora mora da priča o potencijalnom nastavku i sličnim stvarima. Intervjui na koje televizije imaju prava jesu one na terenu, pre i posle meča. Zato nam je navedeno da izbegnemo 'vesti' u intervjuima u ovim trenucima -  pišu iz Skaj Sporta.

Time žele da suzbiju širenje lažnih vesti i subjektivnih mišljenja, koje nemaju veze sa odlukom čelnika takmičenja.

Spekulacije govore da Premijer liga ima u planu da se sezona završi i tako bi Liverpul bio šampion, s obzirom na to da devet kola pre kraja ima 25 bodova više od Mančester sitija.

S druge strane, mediji pišu i da bi šampionat mogao da se odigra tokom juna na jednom stadionu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading