Evo kako će izgledati prelazni rok u Humskoj

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

13.04.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnik za sportska pitanja u Partizanu Ivica Iliev istakao je da "crno-bele" očekuje nešto mirni prelazni rok.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

- Sigurno da junsko-avgustovski prelazni rok neće da bude kakav smo očekivali. Mi, osuđeni da živimo od transfera, doživećemo najveći udarac. Nekoliko igrača napravilo je ogroman skok: Sadik, Filip Stevanović, Suma, Zdjelar... Hvala Bogu da je generalni direktor Miloš Vazura uspeo da reši spektakularan prelazak Strahinje Pavlovića u Monako. Ispostavilo se, u minut do 12. Partizan sad od toga živi - istakao je doskorašnji sportski direktor koji je otkrio da neće biti mnogo odlazaka.

 - Neće biti previše odlazaka, klubovi će do januara da se stisnu. To, ipak, ne znači da neće da ih bude – mnogim igračima ističu ugovori.


Klub iz Humske je već bio spreman za leto kada je u pitanju transfer politika.

 - Partizan je, generalno, posle januarskog prelaznog roka, znao kojim igračima će da se okrene na leto, na kojim pozicijama? Šta je problem? Ukoliko nekoliko fudbalera, planiranih za eventualnu prodaju, ne ode u inostranstvo, logično je da ne dovodimo već pripremljene zamene. Sasvim jasno! Ranije, bili bismo u stalnoj žurbi. Sad, uspeli smo da napravimo balans, bar šest meseci pre pijace imamo izdefinisane pikove - rekao je Iliev.

Ni Partizanu nije lako zbog pandemije.

 - Nema iskakanja ni u kakvom obliku, napravljena je dobra priča, žao mi je što je sve stalo zbog virusa korona. S druge strane, ima šta i da raduje: ako i ne dođe do prodaja, odgovaraće nam da sa istim, ukuponovanim timom, ponovo pojurimo plasman u Evropu. Sad, finansije... Kako će to da izgleda – videćemo - smatra funkcioner "crno-belih".

Partizan je odlučio da smanji plate igračima za 50 posto u naredna tri meseca.

 - Svako ima svoje viđenje. Nisam pričao sa svima, bio sam u kontaktu samo sa najstarijma. Izrazili su spremnost i želju da podrže klub, zaštite mu interese. Drago mi je zbog toga - zaključio je Ivica Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading